Kartoita yrityksesi hakukonenäkyvyys tästä.

Ilarin Blogi.

Tietoa Google Ads laajennetuista konversioista

Cover Image for Tietoa Google Ads laajennetuista konversioista
Ilari Schmidt
Ilari Schmidt
Julkaistu aiheenaUncategorized

Mitä ovat laajennetut konversiot?

Laajennetut konversiot ovat ominaisuus, joka parantaa konversiomittaustesi tarkkuutta ja optimoi mainostarjouksia tehokkaammin. Ne täydentävät olemassa olevia konversiotunnisteitasi lähettämällä verkkosivustoltasi hashatun ensikäden konversiotiedon Googlelle tietoturvallisella tavalla. Ominaisuus käyttää SHA256-hajautusalgoritmia, joka varmistaa tietojen yksityisyyden.

Kuinka laajennetut konversiot toimivat?

Kun asiakas tekee konversion verkkosivustollasi, saatat kerätä esimerkiksi sähköpostiosoitteen, nimen, kotiosoitteen tai puhelinnumeron. Tämä tieto tallennetaan konversioseurantatunnisteisiin, hajautetaan ja lähetetään Googlelle. Google käyttää näitä hajautettuja tietoja parantaakseen konversiomittauksia.

Laajennetut konversiot verkkosivuille

Tämä ominaisuus on suunnattu mainostajille, jotka haluavat seurata verkkosivustolla tapahtuvia myyntejä ja tapahtumia. Kun käyttäjä näkee mainoksesi ja tekee konversion verkkosivustollasi, konversiotunniste kerää valitun tiedon (esim. sähköpostiosoitteen), hajauttaa sen ja lähettää Googlelle. Google vertaa hajautettuja tietoja omiin käyttäjätietoihinsa ja raportoi konversion tilillesi.

Hyödyt:

  • Palauta konversiot, joita ei muuten mitattaisi.
  • Paranna tarjousoptimointia paremman datan avulla.
  • Tietoturvallinen, sillä tiedot hajautetaan ennen lähettämistä.

Laajennetut konversiot liideille

Tämä ominaisuus sopii mainostajille, jotka haluavat seurata verkkosivustolta saatuja liidejä, jotka johtavat offline-myyntiin. Kun käyttäjä täyttää lomakkeen sivustollasi, hajautetut tiedot lähetetään Googlelle. Kun liidi konvertoituu asiakkaaksi, voit ladata hajautetut tiedot ja Google yhdistää ne mainoskampanjaasi.

Hyödyt:

  • Helppo asettaa: Konfiguroi suoraan Google Ads -tililtä.
  • Parempi suorituskyky: Optimoi kampanjat myynteihin, jotka tapahtuvat verkkosivuston ulkopuolella.
  • Joustava: Ota käyttöön Google tagilla tai Google Tag Managerilla.

Miten ottaa laajennetut konversiot käyttöön?

Laajennetut konversiot voi ottaa käyttöön kolmella tavalla:

  1. Google Tag Manager: Jos käytät jo Google Tag Manageria konversioseurantaan, voit ottaa laajennetut konversiot käyttöön pienillä muutoksilla.
  2. Google tag: Jos konversioseuranta on jo toteutettu Google tagilla, voit tehdä tarvittavat muutokset suoraan sivullesi.
  3. Google Ads API: Jos haluat enemmän joustavuutta ja hallintaa, voit käyttää Google Ads APIa.

Yhteenveto

Laajennetut konversiot auttavat parantamaan konversiomittauksiasi ja tarjoavat tehokkaampia optimointimahdollisuuksia. Ne hyödyntävät tietoturvallista hajautusmenetelmää ja ovat joustavasti otettavissa käyttöön eri tavoilla. Näin voit varmistaa, että konversiosi mitataan tarkasti ja kampanjasi toimivat optimaalisesti.


Artikkelit.

Toimi pian: Paranna Google Ads tuloksia laajennettujen konversioiden avulla

Johdanto Laajennetut konversiot verkkosivuille voivat parantaa konversiomittausten tarkkuutta. Tämä ominaisuus täydentää konversiotunnisteita lähettämällä hashattuja ensikäden konversiotietoja turvallisesti verkkosivustoltasi. Hash-algoritmi SHA256 käsittelee asiakkaiden tiedot, kuten sähköpostiosoitteet, ennen niiden lähettämistä Googlelle. Google yhdistää nämä hashatut tiedot kirjautuneisiin tileihin, mikä mahdollistaa konversioiden liittämisen mainostapahtumiin kuten klikkauksiin ja näyttökertoihin. Tässä artikkelissa opetan sinulle, miten otat käyttöön laajennetut konversiot verkkosivuille […]

Ilari Schmidt
Ilari Schmidt

Googlen Privacy Sandbox – Innovaatio vai vanha viini uusissa nahoissa?

Johdanto Privacy Sandboxiin Mikä on Privacy Sandbox? Privacy Sandbox on Googlen kehittämä aloite, joka pyrkii parantamaan käyttäjien yksityisyyttä verkkomainonnassa. Se korvaa perinteiset kolmannen osapuolen evästeet uusilla teknologioilla, jotka mahdollistavat mainosten kohdentamisen ilman käyttäjän henkilötietojen paljastamista. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät voivat nauttia räätälöidyistä mainoksista ilman, että heidän selaushistoriansa ja yksityisyytensä vaarantuvat. Googlen liiketoimintamalli ja sen haasteet […]

Ilari Schmidt
Ilari Schmidt