Kartoita yrityksesi hakukonenäkyvyys tästä.

Ilarin Blogi.

Google I/O 2024: Tekoäly mullistaa hakukokemuksen

Cover Image for Google I/O 2024: Tekoäly mullistaa hakukokemuksen
Ilari Schmidt
Ilari Schmidt
Julkaistu aiheenanews

Google I/O 2024 -tapahtumassa esitellyt tekoälyyn perustuvat uudistukset tulevat muuttamaan hakukoneiden käyttöä merkittävästi.

Google on jälleen kerran osoittanut olevansa digitaalisen maailman edelläkävijä esittelemällä Google I/O 2024 -tapahtumassa useita tekoälyyn pohjautuvia uudistuksia. Näiden innovaatioiden myötä hakukokemus tulee olemaan entistä henkilökohtaisempi, tehokkaampi ja monipuolisempi.

AI Overviews mullistaa hakutulokset

Yksi merkittävimmistä uudistuksista on AI Overviews, joka tarjoaa tekoälyn luomia yhteenvetoja hakutuloksista. Tämä auttaa käyttäjiä löytämään tarvitsemansa tiedon nopeammin ja helpommin. AI Overviews on jo käytössä Yhdysvalloissa ja se tulee pian saataville myös muissa maissa.

Muita tekoälyavusteisia uudistuksia

Google on myös esitellyt muita tekoälyyn perustuvia ominaisuuksia, kuten Ask Photos, jonka avulla käyttäjät voivat hakea tietoa valokuvistaan, sekä Notebook LM, joka on tekoälypohjainen työkalu tutkimusmateriaalien luomiseen. Lisäksi Googlen hakukone pystyy nyt käsittelemään entistä monimutkaisempia kyselyjä monivaiheisen päättelyn avulla.

Mitä tämä tarkoittaa digimarkkinoijille?

Nämä muutokset tulevat vaikuttamaan merkittävästi hakukoneoptimointiin (SEO) ja digitaaliseen markkinointiin. On tärkeää, että yritykset ja verkkosivustojen omistajat sopeutuvat näihin muutoksiin pysyäkseen kilpailukykyisinä. Sisällön on oltava entistä laadukkaampaa, kattavampaa ja käyttäjäkeskeisempää, jotta se sijoittuu hyvin hakutuloksissa.

Tulevaisuuden näkymät

Google I/O 2024 osoitti, että tekoäly tulee olemaan keskeisessä roolissa hakukoneiden kehityksessä. Tämä avaa uusia mahdollisuuksia digimarkkinoijille, mutta vaatii myös jatkuvaa oppimista ja sopeutumista.


Artikkelit.

Tietoa Google Ads laajennetuista konversioista

Mitä ovat laajennetut konversiot? Laajennetut konversiot ovat ominaisuus, joka parantaa konversiomittaustesi tarkkuutta ja optimoi mainostarjouksia tehokkaammin. Ne täydentävät olemassa olevia konversiotunnisteitasi lähettämällä verkkosivustoltasi hashatun ensikäden konversiotiedon Googlelle tietoturvallisella tavalla. Ominaisuus käyttää SHA256-hajautusalgoritmia, joka varmistaa tietojen yksityisyyden. Kuinka laajennetut konversiot toimivat? Kun asiakas tekee konversion verkkosivustollasi, saatat kerätä esimerkiksi sähköpostiosoitteen, nimen, kotiosoitteen tai puhelinnumeron. Tämä tieto […]

Ilari Schmidt
Ilari Schmidt

Toimi pian: Paranna Google Ads tuloksia laajennettujen konversioiden avulla

Johdanto Laajennetut konversiot verkkosivuille voivat parantaa konversiomittausten tarkkuutta. Tämä ominaisuus täydentää konversiotunnisteita lähettämällä hashattuja ensikäden konversiotietoja turvallisesti verkkosivustoltasi. Hash-algoritmi SHA256 käsittelee asiakkaiden tiedot, kuten sähköpostiosoitteet, ennen niiden lähettämistä Googlelle. Google yhdistää nämä hashatut tiedot kirjautuneisiin tileihin, mikä mahdollistaa konversioiden liittämisen mainostapahtumiin kuten klikkauksiin ja näyttökertoihin. Tässä artikkelissa opetan sinulle, miten otat käyttöön laajennetut konversiot verkkosivuille […]

Ilari Schmidt
Ilari Schmidt