Kartoita yrityksesi hakukonenäkyvyys tästä.

Ilarin Blogi.

SEO-strategiat, jotka toimivat vuonna 2024

Cover Image for SEO-strategiat, jotka toimivat vuonna 2024
Ilari Schmidt
Ilari Schmidt
Julkaistu aiheenanews

Adam Enfroy’n YouTube-videossa “SEO Strategies That Work in 2024” käsitellään useita tehokkaita hakukoneoptimointistrategioita, jotka ovat nousseet tärkeiksi vuoden 2024 aikana.

Enfroy korostaa, että Google arvostaa yhä enemmän käyttäjien luomaa sisältöä ja auktoriteettia. Siksi on tärkeää kirjoittaa sisältöä, joka ei vaadi auktoriteettia tai käyttäjien luomaa sisältöä. Enfroy neuvoo myös etsimään helpommin sijoittuvia avainsanoja ja hyödyntämään tekoälytyökaluja tässä prosessissa.

Videon keskeiset opit ovat seuraavat:

  • Keskity kirjoittamaan hyödyllistä ja informatiivista johdonmukaista sisältöä yhdestä aiheesta, ja vältä sekametelisoppaa useista eri sisällöistä.
  • Etsi helpommin sijoittuvia avainsanoja ja hyödyntämään tekoälytyökaluja tässä prosessissa.
  • Siirrä strategiaasi YouTubeen, sillä se on erinomainen alusta yleisön rakentamiseen ja rahan ansaitsemiseen.
  • Käytä Pinterestiä, jos toimit muoti- tai kauneusalan parissa.
  • Rakenna sähköpostilista ja myy omia tuotteitasi tai palvelujasi.

Enfroy painottaa myös, että on tärkeää olla hylkäämättä kaikkia SEO-strategioita kokonaan, vaan pikemminkin muuttaa hieman lähestymistapaa. Tavoitteena on löytää tasapaino SEO-optimoinnin ja inhimillisten elementtien välillä.

Kaiken kaikkiaan Enfroy’n video on arvokas resurssi kaikille, jotka haluavat parantaa hakukoneoptimointiaan vuonna 2024. Video tarjoaa käytännönläheisiä neuvoja, joiden avulla voi parantaa sijoituksia Googlen hakutuloksissa ja ansaita enemmän rahaa verkossa.

Lähde: YouTube: SEO Strategies That Work in 2024, Adam Enfroy (https://www.youtube.com/watch?v=VBZEIxZb5mw)


Artikkelit.

Tietoa Google Ads laajennetuista konversioista

Mitä ovat laajennetut konversiot? Laajennetut konversiot ovat ominaisuus, joka parantaa konversiomittaustesi tarkkuutta ja optimoi mainostarjouksia tehokkaammin. Ne täydentävät olemassa olevia konversiotunnisteitasi lähettämällä verkkosivustoltasi hashatun ensikäden konversiotiedon Googlelle tietoturvallisella tavalla. Ominaisuus käyttää SHA256-hajautusalgoritmia, joka varmistaa tietojen yksityisyyden. Kuinka laajennetut konversiot toimivat? Kun asiakas tekee konversion verkkosivustollasi, saatat kerätä esimerkiksi sähköpostiosoitteen, nimen, kotiosoitteen tai puhelinnumeron. Tämä tieto […]

Ilari Schmidt
Ilari Schmidt

Toimi pian: Paranna Google Ads tuloksia laajennettujen konversioiden avulla

Johdanto Laajennetut konversiot verkkosivuille voivat parantaa konversiomittausten tarkkuutta. Tämä ominaisuus täydentää konversiotunnisteita lähettämällä hashattuja ensikäden konversiotietoja turvallisesti verkkosivustoltasi. Hash-algoritmi SHA256 käsittelee asiakkaiden tiedot, kuten sähköpostiosoitteet, ennen niiden lähettämistä Googlelle. Google yhdistää nämä hashatut tiedot kirjautuneisiin tileihin, mikä mahdollistaa konversioiden liittämisen mainostapahtumiin kuten klikkauksiin ja näyttökertoihin. Tässä artikkelissa opetan sinulle, miten otat käyttöön laajennetut konversiot verkkosivuille […]

Ilari Schmidt
Ilari Schmidt